Informace k objednávkám.

Vážení a milí, jelikož je tu opět vánoční sezóna a řada z vás kupuje knížky pod stromeček, zde máte pár základních informací.

Objednávat můžete ještě celý tento týden a začátek příštího. Celý příští týden je pracovní, takže funguje i doručování zásilek.

Moje zkušenosti s poštou říkají, že poštovní zásilky (Balíky do ruky, Doporučená psaní) byste měli mít objednány a zaplaceny nejpozději v pondělí 19.12. v 17:00.

Zásilkovna a PPL jsou trochu akčnější, takže v jejich případě je nejzazší termín úterý 20.12. v 17:00.

Pokud byste sháněli knihy na poslední chvíli, v Praze a v Ostravě jsem schopen zorganizovat osobní předání až po pátek 23.12. včetně, ale s rozumem, prosím. Nenechávejte to na poslední chvíli, nemusíte-li. Ušetříme si navzájem napjaté nervy.

Stejně jako po celý rok, můžete i teď před Vánoci využít službu Dárkové balení za 55 Kč navíc. Upozorňuji také na tyto zvýhodněné sady:

Sada všech knih (8 knih, čtení jistě nejméně na dva týdny) za 1850 Kč

Sada všech Zapomenutých příběhů (6 dílů) za 1500 Kč

Novinky posledního roku (ZP5 + ZP6 + To nejlepší z blogu) za 760 Kč. Tato sleva platí jen do konce roku.

Tak, toto je z obchodních věcí vše a zítra se zamyslíme nad otázkou, co všechno jde, když se chce.


Hudební epilog

“Alžbětinská serenáda” není vlastně vůbec vánoční píseň, ale skladba na počest tehdy mladé, nyní již tedy zesnulé královny Alžběty II. U nás má ale vánoční konotace, protože ji takto interpretoval Karel Gott.

Tato konkrétní verze byla natočena v severních Čechách.

P.S. Tento web funguje bez všelijakých vyskakovacích reklam, placené propagace apod. Důvody jsou mnohé, ale snaha o nezávislost na velkých hráčích je jedním z těch nejpodstatnějších. Až příliš mnoho lidí spoléhá na Facebook a pak se diví.

Zdejším základním principem je dobrovolná podpora od čtenářů. Nejjednodušším způsobem, jak tento blog můžete, milí čtenáři, podpořit, je koupit si knihy od jeho autora. Právě jsou v předprodeji Zapomenuté příběhy 7, které vyjdou 30. května.

Můžete si pořídit také Zapomenuté příběhy, Zapomenuté příběhy 2 či Zapomenuté příběhy 3, Zapomenuté příběhy 4, Zapomenuté příběhy 5, Zapomenuté příběhy 6 a sbírku textů “To nejlepší z blogu 2015-2020” pro sebe nebo pro někoho jiného. Nebo knihu dystopických povídek Krvavé levandule… K dispozici jsou už také znovu USB disky s nahranými audioknihami.

A pokud jsi sem, milý čtenáři, dorazil z Facebooku nebo Twitteru, zvaž registraci k odběru novinek e-mailem. Opravdu a vážně, však vidíš ten vývoj.

Loading