Milí čtenáři, jako obvykle, i před letošními Vánocemi mám pro vás pár stručných informací ohledně nákupu knih. Zejména chcete-li to s nimi stihnout pod stromeček.

První detail: řada z vás ode mne dostala e-mailem slevový kupón za věrnost, aneb inflaci porazíme! (Pokud ne, podívejte se do složky Hromadné ve svém mailboxu, třeba tam něco najdete.) Kdyby nefungoval, dejte vědět. Zatím jsem měl jednu reklamaci, a to na nějakém specifickém tabletu; ostatním, zdá se, kupóny fungují, i když se při jejich vložení může rozhodit vzhled stránky Pokladna.

(Pokud toto čteš, milý čtenáři, a nevíš o žádném slevovém kupónu, zkus se mi ozvat na admin (zavináč) kechlibar.net, a já ti nějaký pošlu.)

Druhý detail: zrušil jsem doručování Českou poštou. Omlouvám se, ale vozit ty zásilky na několik kilometrů vzdálené depo (a ještě předem telefonicky vyjednávat povolení, aby vás vůbec pustili na dvůr), nebo stát v zimě hodinové fronty před jednou z mála otevřených poboček, které ve městě zbyly, to už je opravdu za trest. Ta organizace se zkrátka rozhodla, že radši pojde, než aby nějak zásadněji inovovala. A kdo chce kam, pomožme mu tam.

Tím pádem je na výběr Zásilkovna nebo PPL. Zásilkovna má nějaký box nebo výdejní místo skoro ve všech obcích a PPL by mělo vozit úplně všude, takže by nikdo z vás neměl zůstat nepokryt dopravou. (Kdyby ano, napište mi a zkusíme něco vymyslet.)

V obou případech prosím objednávejte do středy 20. prosince, cca 14:00, u pozdějších objednávek už nemohu garantovat doručení do pátku 22. 12. Výjimkou jsou obyvatelé Prahy a Ostravy (potažmo lidé ochotní tam dojet), se kterými lze v případě nouze domluvit osobní předání knih “z ruky do ruky” i později, a to v Praze do pátku 22. 12., v Ostravě dokonce i na Štědrý den samotný.

Tož, těším se na vaše objednávky, a budu rád, pořídíte-li knihy například jako dárek pro své mladší příbuzné. V konkurenci Tiktoku a podobných kanálů nám totiž čtenářství začíná poněkud odumírat, a trochu se obávám, abychom časem neztratili schopnost číst docela.


Hudební epilog

Národ nemusí být zrovna velký, aby měl velkou tradici … a pobaltské pěvecké sbory opravdu “umějí”.

P.S. Tento web funguje bez všelijakých vyskakovacích reklam, placené propagace apod. Důvody jsou mnohé, ale snaha o nezávislost na velkých hráčích je jedním z těch nejpodstatnějších. Až příliš mnoho lidí spoléhá na Facebook a pak se diví.

Zdejším základním principem je dobrovolná podpora od čtenářů. Nejjednodušším způsobem, jak tento blog můžete, milí čtenáři, podpořit, je koupit si knihy od jeho autora. Právě jsou v předprodeji Zapomenuté příběhy 7, které vyjdou 30. května.

Můžete si pořídit také Zapomenuté příběhy, Zapomenuté příběhy 2 či Zapomenuté příběhy 3, Zapomenuté příběhy 4, Zapomenuté příběhy 5, Zapomenuté příběhy 6 a sbírku textů “To nejlepší z blogu 2015-2020” pro sebe nebo pro někoho jiného. Nebo knihu dystopických povídek Krvavé levandule… K dispozici jsou už také znovu USB disky s nahranými audioknihami.

A pokud jsi sem, milý čtenáři, dorazil z Facebooku nebo Twitteru, zvaž registraci k odběru novinek e-mailem. Opravdu a vážně, však vidíš ten vývoj.

Loading