Krátká informace z autorské garáže.

Milí čtenáři, tak mohu s radostí oznámit, že USB disky, objednané už před delší dobou, konečně složitými cestami dorazily do České republiky – a krátce na to i k mým rukám. Je jich 150 kusů, to by mělo nějakou dobu vydržet, možná až do konce roku. Dostal jsem na ně několik dotazů, nyní tedy můžete směle objednávat.

USB disky “Krvavé levandule” s audioknihami

Aktuálně najdete na USBčku audioknihy k všem pěti dílům Zapomenutých příběhů a také Krvavé levandule, ale už se pomalu pracuje i na natočení části textů ze sbírky To nejlepší z blogu. Zatím to vypadá na zhruba polovinu článků, aby to bylo snesitelně dlouhé a aby se rozpočet nenafoukl někam k oběžné dráze Jupitera.

Práce na Zapomenutých příbězích 6 běží až dosud hladce. Momentálně píšu pátou kapitolu: Turci zase jednou táhnou na Vídeň, ale nakonec se k ní ani nedostanou, protože cestou narazí na velmi tvrdého protivníka.

První tři hotové texty už mezitím odešly k dobrovolným korektorům a mám k nim posbírané i obrázky. Jelikož plán je takový, že deset příběhů v knize bude zbrusu nových a tři další budou z dříve vydané série “Střídání stráží” (ještě v 067.cz blahé paměti), dá se říci, že “hrubá stavba” je zhruba v polovině.

Půjde-li vše dobře, mohla by kniha jít do předprodeje někdy v pozdním dubnu a vyjít o prázdninách. Obal bude tmavě modrý; líbil by se mi odstín Oxford Navy, což je tento. Ale ještě uvidíme.

Až bude kniha v tiskárně, natočíme rovnou i její audiopodobu, abyste se jí dočkali nejpozději na podzim.

Tolik bezprostřední plány. Pokud zatím nemáte co číst a některý z předešlých dílů Zapomenutých příběhů vám ještě chybí, na e-shopu je všechny najdete. A já se jdu zase ponořit do líčení bitvy, která prý zachránila tehdejší Evropu.


Hudební epilog

Před pár dny jsme tu měli českou barokní loutnu, nyní můžeme sáhnout po její anglické kolegyni. Dobře se u toho píše.

Loading