Pár novinek z autorské dílny.

Vážení a milí, s potěšením oznamuji, že pouhých pár dní po vydání papírové podoby Zapomenutých příběhů 6 je k dispozici i jejich audio verze. Herci z Národního divadla moravskoslezského v Ostravě namluvili sedm kapitol ze třinácti. Zvukařinu zajistil pan Bořivoj Wojnar.

Jako vždycky, audioknihu najdete k volnému stažení vedle všech ostatních, čili v této tabulce. Všechny audioknihy včetné této jsou volně šiřitelné, protože jejich natočení jste finančně pokryli vy sami, čtenáři, skrze dobrovolné dary. Přímé odkazy na stažení nové knihy jsou tyto:

Uloz.to – 336 MB ZIP (MP3, 224 kbit)

Google Drive – 336 MB ZIP (MP3, 224 kbit)

Od této chvíle je audiokniha také nahraná na USB disku s audioknihami, který je za 250 Kč k dispozici na e-shopu. Budu jedině rád, když si k němu pořídíte i tištěný originál knihy.

Ještě jedna drobnost. Občas mi píšou čtenáři, že jednotlivé knihy jsou v posledních letech celkem drahé. S tím se nedá dělat zas tolik, protože náklady na tisk vzrostly. Ale jednu věc jsem pro vás přece jen přichystal.

Jedná se o balíček třech nejnovějších knih:

Jmenuje se “Novinky posledního roku” a je k dispozici se 20 % slevou, čili 760 Kč místo 950 Kč. Sleva platí do konce roku 2022.

Tak, toť vše z autorské dílny a v příštích článcích už se zase vrátíme k domácímu i světovému dění.


Hudební epilog

Pro náladu…

Loading